Join us

EVERYONE HAS THE POTENTIAL OF BEING A CHANGEMAKER

Hou jij ervan om impact te maken? Zet je je graag in voor dingen die er echt toe doen? Waarbij je mensen inspireert én activeert? Ben jij daarnaast enthousiast, creatief en begint jouw hart sneller te kloppen van complexe communicatievraagstukken? Then we are looking for you.

Werken bij Value9 Branding+Activation is als thuiskomen. In een hecht team werken we aan uitdagende projecten met bijzondere klanten. Je hoeft geen jarenlange ervaring te hebben en een uitgesproken expertise; maar het is oké als je die wel hebt. Wij geloven in het hebben van a sparkle. Of dit nou komt door je levenservaring, oneindige theoretische kennis of gewoon je persoonlijkheid; dat maakt niet uit. Zolang je maar zin hebt om te leren en dingen te doen: in de breedste zin van het woord.

Weten welke changemakers er nog ontbreken? Check de openstaande vacatures. Staat jouw ideale job er niet tussen? Geen probleem. Onze deur staat altijd open voor nieuw talent. Stuur jouw verhaal naar marketing@value9.nl. Wij kijken ernaar uit!

ONZE VACATURES

Social media & content specialist

... Jij bent onze reisleider. Jij verzorgt de highlights in de klantreis en maakt tussenstops die even creatief en origineel zijn als de vorige ...

Online marketeer

... Jij bent onze reisadviseur. Klanten kloppen bij je aan omdat ze ergens naartoe willen. Aan jou de taak om de droombestemming volledig helder te krijgen ...