Meet our team

POSITIVE . LOYAL . GROWING .

Om te beginnen; wat is een niner eigenlijk? Dat is iemand die bij Value9 werkt. Hoe kan het ook anders. Een niner is nieuwsgierig en optimistisch. Werk je met een niner samen, dan krijg je vanzelf ook een glimlach op je gezicht. Een niner is betrokken en de beste in zijn vak. Weet hij het even niet, dan heeft hij altijd iemand om mee te sparren. Een niner is pragmatisch en gericht op het einddoel. Tijdens een project weet je exact waar je aan toe bent. Een niner is nooit alleen, want er zijn veel meer niners!
Klik hieronder op de afbeeldingen en ontmoet een aantal van onze niners! Ontdek wat hen drijft, waar ze vrolijk van worden en wat ze het allerliefste doen.

  • Leny Oosterhoff
  • Sjoerd Zijlstra
  • Laura Verdouw
  • Nanne-Marijn Mook
  • Siem van Eijndhoven
  • Floor Sebregts
  • Desiree Fokkelman
Leny Oosterhoff Sjoerd Zijlstra Laura Verdouw Nanne-Marijn Mook Siem van Eijndhoven Floor Sebregts Desiree Fokkelman

Leny Oosterhoff

lenyoosterhoff@value9.nl

Must read, must listen of must see?
Ik voel me energiek en geïnspireerd als ik een verandering mag begeleiden en we samen in een high performance flow komen. Toen ik het boek “Systemisch Transitiemanagement, neem voor de verandering de makkelijke weg” had gelezen, viel voor mij alles op zijn plaats. Want zodra je met een systemische bril naar veranderingen kijkt, blijkt veranderen helemaal niet meer zo onvoorspelbaar.  Een onmisbaar boek voor iedereen die met verandering te maken heeft. Met dit boek wordt het onvoorspelbare, de onderstroom bij veranderprocessen, voorspelbaar en beheersbaar gemaakt.

Belangrijkste levensles?
Geniet van de mooie dingen in het leven en denk in mogelijkheden in plaats van beperkingen.

Wat doe je naast je werk?
Ik ben gek op water. Dus zodra het kan gaan we met het gezin varen, door Amsterdam of op het IJmeer. Boek mee en een zonnetje erbij, gelukkiger maak je me niet. Daarnaast vind ik moderne hedendaagse kunst inspirerend, vooral van jong aanstormend talent. Ik ben dan ook regelmatig in een museum of galerie te vinden. Heb je tijd? Breng zeker eens een bezoek aan museum Voorlinden!

Heb je een verborgen talent?
Reisleider. Als we op reis gaan verdiep ik me altijd in de lokale geschiedenis, leuke weetjes en bezienswaardigheden. Natuurlijk deel ik die graag met mijn reisgenoten.

Welk gerecht kook je het liefst?
Italiaans! En de gerechten van Ottolenghi.

Welk liedje zing je hardop mee?
Three little birds van Bob Marley & The Wailers.  Vooral in koor met mijn jongens in de auto, alleen hoor je me niet zo snel zingen.

Wat wilde je later worden?
F16 piloot of architect. Helaas was ik voor F16 piloot te klein, achteraf maar goed ook want tegenwoordig heb ik soms last van hoogtevrees.

Een kop koffie drink je met?
Barack Obama, een inspirerende transformationele leider die motiveert om het beste eruit te halen.

Wat tovert een glimlach op jouw gezicht?
Als het lukt om een panna te maken bij één van mijn zonen (met voetbal en met alles wat ze op de grond laten slingeren).

”What we know matters. But who we are matters more” – Brene Brown 

Sjoerd Zijlstra

sjoerdzijlstra@value9.nl

Must read, must listen of must see?
Het boek ‘het slimme onbewuste’ van de Nijmeegse psycholoog Ap Dijksterhuis. Een boek dat je leert wat voor invloed je onbewuste op je leven heeft.

Belangrijkste levensles?
Als je het even niet meer weet, bedenk dan, iedereen doet eigenlijk ook maar wat!

Wat doe je naast je werk?
Ik vind het leuk om te squashen, tennissen en padellen. Daarnaast ben ik van plan om binnenkort piano les te gaan nemen en vind ik het leuk om (bord)spelletjes te doen, van een potje kaarten tot Codenames tot Kolonisten van Catan. You name it, I play it 😉
Ook besteed ik wekelijks wat vrije tijd aan het bijwerken van m’n Spotify afspeellijsten.

Heb je een verborgen talent?
Mijn verborgen talent is dat ik bijna altijd moet niezen na een kauwgompje.

Welk gerecht kook je het liefst?
Rode curry!

Welk liedje zing je hardop mee?
Dit verschilt eigenlijk per maand. Ik kan urenlang luisteren naar piano muziek, bijvoorbeeld van Ludovico Einaudi en ik heb net Sofiane Pamart ontdekt (aanrader). Op een ander moment luister ik graag naar (de rustige kant van) techno, bijvoorbeeld Bicep, Worakls en NTO.
Nu je hier toch bent en dit leest, de afspeellijst ‘SZ: Techno Soft’ op Spotify schijnt een heerlijk lijstje te zijn heb ik van horen zeggen…

Wat wilde je later worden?
Sportjournalist, maar uiteindelijk leek me dat toch wat te specifiek om mee te beginnen. Wel vind ik het nog steeds leuk om veel verschillende sporten te volgen.

Een kop koffie drink je met?
Lionel Messi, omdat het de beste voetballer aller tijden is.

Wat tovert een glimlach op jouw gezicht?
Verschillende dingen wel. De voorpret van het voorbereiden van een mooie reis naar het buitenland bijvoorbeeld, of de ontdekking van een lekker nummertje voor één van m’n Spotify afspeellijsten. Ook tovert de schattige 2-jarige tweeling van m’n zus een glimlach op m’n gezicht.

“Iedereen doet ook maar wat!” 

Laura Verdouw

lauraverdouw@value9.nl

Must read, must listen of must see?
Het boek Human design, de blauwdruk van je leven – van Sarah Leers. Het Human Design systeem geeft inzicht in jouw specifieke drijfveren, je talenten én je valkuilen. Dit heeft betrekking op alle vlakken in je leven: je werk, je relaties, je gezondheid en je geluk.

Belangrijkste levensles?
Stap vaker uit je comfortzone. Want persoonlijke groei vindt pas echt buiten je comfortzone plaats. Je ontdekt dingen, doet nieuwe ervaringen op, vergoot je kennis en je vaardigheden. Zoals Albert Einstein altijd zei:  “Als je blijft doen wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg”.

Wat doe je naast je werk?
Ik ben het liefst met mensen en krijg energie van samen (be)leven. Plezier maken, ontspannen en (bourgondisch) genieten! Momenteel volg ik ook een opleiding tot leefstijl- en vitaliteitscoach en ben een paar keer per week in de sportschool te vinden.

Heb je een verborgen talent?
Ik kan heel goed data onthouden, waardoor ik een soort wandelende agenda ben. Dit resulteert in dat ik vaak hoor dat ik attent ben ”dat je dat onthouden hebt!”

Welk gerecht kook je het liefst?
Ik ben niet zo’n keukenprinses. Samen koken in de rol van souschef vind ik wel leuk. Liever zorg ik voor de mooi gedekte tafel, inclusief kaarsjes en een lekker muziekje.

Welk liedje zing je hardop mee?
Après-ski liedjes en dan het liefst na een skitour in een berghut of bar!

Wat wilde je later worden?
Ik wilde in een hotel werken, stewardess of (ski)lerares worden. Ik had een bijbaan in een hotel, maar verder dan wat bekenden begeleiden op de skipiste is het nooit gekomen 😉

Een kop koffie drink je met?
Mag het ook thee zijn?;-) Dit kunnen heel veel mensen zijn, bekend en onbekend! Ik luister, observeer en word graag geïnspireerd door en meegenomen in andermans verhalen.

Wat tovert een glimlach op jouw gezicht?
Liefde tussen mensen, de glimlach van iemand anders, kleine geniet momentjes en dierbare herinneringen.

”If you always do what you always did, you will always get what you always got”

Nanne-Marijn Mook

Nanne-marijnmook@value9.nl

Must read, must listen of must see?
Het boek ‘De Vaderfactor’. Een boek dat mij inzicht gaf in de invloed van mijn vader op mijn ontwikkeling en de manier waarop ik kracht kan ontlenen uit deze vaderfactor.

Belangrijkste levensles?
Na regen komt zonneschijn ?. Als ras-optimist heb ik geleerd dat het eigenlijk altijd goed komt. Daarnaast vind ik het inzicht dat je altijd een keuze hebt een mooie. Deze keuze bepaalt hoe je omgaat met een gebeurtenis – wat vervolgens jouw gedachten, gevoel en gedrag hierover beïnvloed.

Wat doe je naast je werk?
Ik probeer binnen ons grote gezin een sportieve levensstijl te combineren met een bourgondische levensstijl. Oftewel, wielrennen en cross-fit en ook gezellig borrelen en tafelen met vrienden en familie.

Heb je een verborgen talent?
Toevallig kreeg ik laatst het advies van een collega dat ik een goeie ‘voice acteur’ zou kunnen zijn. Dit vond ik een mooi compliment, blijkbaar heb ik daar een goeie stem voor.

Welk gerecht kook je het liefst?
Ik kan echt een hele lekkere low-carb vegetarische lasagne schotel maken, maar vind het ook heerlijk om een lange zomeravond te barbecueën.

Welk liedje zing je hardop mee?
In tegenstelling tot het voice acteur compliment hierboven denk ik niet dat je mee wilt luisteren als ik dat doe, haha! 😉 Ik kan wel heerlijk meezingen op ‘The Sound of Silence’, en dan de Henk Poort versie uit het TV programma ‘Beste Zangers’. Als je me hierop betrapt dan zit ik uitstekend in mijn vel.

Overigens, op een gezellig kroegavondje met vrienden doen de Hazes-hitjes het bij mij ook altijd goed.

Wat wilde je later worden?
Gymleraar en marinier. Ik wilde altijd graag fysiek bezig zijn. Uiteindelijk houd ik er nog steeds van om mezelf fysiek in te spannen, maar doe ik dat meer na mijn werk op bijvoorbeeld de racefiets.

Een kop koffie drink je met?
Sven Kramer. Zijn mentaliteit is echt een inspiratie voor me. Lijkt me leuk om daar eens met hem over te kletsen.

Wat tovert een glimlach op jouw gezicht?
Mijn vier lieve kinderen die stuk voor stuk dagelijks onbevangen en enthousiast het leven invliegen.

“People will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel.” (M. Angelou)

Siem van Eijndhoven

siemvaneijndhoven@value9.nl

Must read, must listen of must see?
Arie Boomsma – Volhard – zowel het boek als de podcasts! Dit gaat vooral over het inregelen van structuur en discipline in je leven om juist flexibel met veranderingen om te kunnen gaan. (#omdenken)

Belangrijkste levensles?
“It always seems impossible until it’s done.”

Voor mij betekent dit met kleine stappen toewerken naar een groter doel. Bijkomend voordeel is dat je jezelf niet laat overweldigen door de grootte van een klus, maar met behapbare stappen toch progressie boekt.

Wat doe je naast je werk?
Vooral veel borrelen… ???? Ik vind vrienden, maar ook mijn familie erg belangrijk. En die zijn allemaal behoorlijk bourgondisch aangelegd. Ook geef ik als vrijwilliger 1x per week bijles aan een jongen met een taalachterstand. Erg leuk om te doen!

Heb je een verborgen talent?
Ik ben onlangs van de troon gestoten als wereldrecordhouder medium hardgekookte eieren in mijn mond stoppen, maar verwacht sterker dan ooit terug te komen!

Welk gerecht kook je het liefst?
Je kunt me écht ’s nachts wakker maken voor mijn moeder’s tomatensaus. Inmiddels heb ik het recept ontfutseld en maak ik het graag zelf, maar Mom’s Spaghetti blijft toch de lekkerste!

Welk liedje zing je hardop mee?
Noem een willekeurig nummer van de Backstreet Boys en ik zing ‘m. Uiteraard inclusief de bijbehorende danspasjes.

Wat wilde je later worden?
Piloot! Ik heb altijd een voorliefde voor hoogtes en vliegen gehad. Zo heb ik al eens in een zweefvliegtuig (mee)gevlogen en ben ik uit een vliegtuig gesprongen.

Een kop koffie drink je met?
Nelson Mandela. Sinds mijn verblijf in Zuid-Afrika ben ik verliefd geworden op het land, maar ben ik me ook heel bewust geworden van de tegenstellingen en de impact van het woord ‘Apartheid’. De levensles die ik hierboven heb genoemd komt overigens ook van Mandela.

Wat tovert een glimlach op jouw gezicht?
Mensen helpen en een glimlach op hún gezicht toveren. Dit in de breedste zin van het woord. Humor vind ik heel belangrijk en als ik daar iemand anders mee kan aansteken dan word ik daar zelf ook erg blij van! 🙂

“It always seems impossible until it’s done” – Nelson Mandela

Floor Sebregts

floorsebregts@value9.nl

Must read, must listen of must see?
Net gestart in een nieuw boek uit mijn stapel ‘De Fontein’ van Els van Steijn. Op mijn stapel liggen ook nog: ‘De meeste mensen deugen’ van Rutger Bregman en Obama’s boek ‘Een beloofd land’.

Belangrijkste levensles?
“If you change the way you look at things, the things you look at change’ – Wayne Dyer.
Ofwel, wat er op je pad komt kun je niet altijd kiezen, wel hoe je ermee omgaat.

Wat doe je naast je werk?
Ik ben graag onder de mensen en vind het dan ook leuk om samen met vrienden en familie te eten en te borrelen of iets te ondernemen. Ook heb ik een voorliefde voor gezelschapsspellen. Heerlijk en leuk om te doen! Met jong en oud 🙂

Heb je een verborgen talent?
Ik denk dat niet veel mensen van me weten dat ik een vrij creatieve copy-cat ben. Ik vind het een uitdaging om zelf producten na te maken, van kledingkasten tot aan armbandjes, lampen of schilderijen.

Welk gerecht kook je het liefst?
Ik vind het het leukst om voor anderen te koken, dan maakt het me niet uit wat het is. Het beste ben ik denk ik in lekkere salades maken. Of bakken vind ik ook leuk.

Welk liedje zing je hardop mee?
Haha, ik probeer alles, maar als ik ergens slecht in ben is het wel ‘songtektsen onthouden’. Dus vaak eindigt het in een “Lalala”.

Wat wilde je later worden?
Juf en moeder. Moeder ben ik geworden, check! En juf.. 30 kinderen in een klas lijkt me intussen toch vrij heftig. Neemt niet weg dat ik kinderen fantastisch vind. Zo vrij, puur en onbevangen!

Een kop koffie drink je met?
Esther Perel. Ik luister wel eens naar haar podcasts waarin je een real-life coachsessie kunt volgen. Hoe zij mensen kan verbinden met zichzelf of juist met elkaar vind ik erg bijzonder.

Wat tovert een glimlach op jouw gezicht?
Het eerste dat ik in de ochtend hoor: “hop hop hop, paadje in alop”. Dat is mijn dochter die in de ochtend zingend ontwaakt. Meer heb je toch niet nodig…

‘If you change the way you look at things, the things you look at change’ – Wayne Dyer

Desiree Fokkelman

desireefokkelman@value9.nl

Must read, must listen of must see?
Ik zit nu middenin de Netflix serie For Life. Een zeer bijzonder en aangrijpend verhaal. Gebaseerd op het leven van Isaac Wright jr. Je eigen onschuld bewijzen vanuit de gevangenis waar hij levenslang opgesloten zit. En een kleine tip: luister eens een podcast van Esther Perel!

Belangrijkste levensles?
Leef met een lach, geniet en pluk de dag!

Wat doe je naast je werk?
Soms teveel … 🙂 Genieten van mijn kinderen en veel gezelligheid met familie en vrienden. Ook sport ik graag. Het meest fanatiek ben ik in zwemmen. Je vindt me zeker zo’n drie keer per week in het water. Muts op, bril op en gaan!

Heb je een verborgen talent?
Wist je dat daar een Quiz voor is? Die heet ‘vind je verborgen talent’. En wat blijkt? Mijn verborgen talent: Inventiviteit!

Welk gerecht kook je het liefst?
Heel eerlijk; het liefst kook ik niet! Maar als ik dan toch aan de beurt ben, dan helpt Hellofresh mij iedere keer weer aan nieuwe en lekkere recepten.

Welk liedje zing je hardop mee?
Zo’n nummer dat niet meer uit je hoofd gaat als je het refrein eenmaal hebt gehoord… Te vreselijk en daarom heel goed: Ik ga zwemmen in Bacardi Lemon.

Wat wilde je later worden?
Rechercheur! Ik ben dol op speuren en dingen oplossen.

Een kop koffie drink je met?
Dat is een makkie! Met niemand minder dan wereldkampioen F1 – Max Verstappen natuurlijk! ?

Wat tovert een glimlach op jouw gezicht?
De lach van mijn kinderen! Onbetaalbaar.

“Working hard for something we don’t care about is called stress; working hard for something we love is called passion.” – Simon Sinek