Desiree Fokkelman

Desiree Fokkelman

desireefokkelman@value9.nl

Must read, must listen of must see?
Ik zit nu middenin de Netflix serie For Life. Een zeer bijzonder en aangrijpend verhaal. Gebaseerd op het leven van Isaac Wright jr. Je eigen onschuld bewijzen vanuit de gevangenis waar hij levenslang opgesloten zit. En een kleine tip: luister eens een podcast van Esther Perel!

Belangrijkste levensles?
Leef met een lach, geniet en pluk de dag!

Wat doe je naast je werk?
Soms teveel … 🙂 Genieten van mijn kinderen en veel gezelligheid met familie en vrienden. Ook sport ik graag. Het meest fanatiek ben ik in zwemmen. Je vindt me zeker zo’n drie keer per week in het water. Muts op, bril op en gaan!

Heb je een verborgen talent?
Wist je dat daar een Quiz voor is? Die heet ‘vind je verborgen talent’. En wat blijkt? Mijn verborgen talent: Inventiviteit!

Welk gerecht kook je het liefst?
Heel eerlijk; het liefst kook ik niet! Maar als ik dan toch aan de beurt ben, dan helpt Hellofresh mij iedere keer weer aan nieuwe en lekkere recepten.

Welk liedje zing je hardop mee?
Zo’n nummer dat niet meer uit je hoofd gaat als je het refrein eenmaal hebt gehoord… Te vreselijk en daarom heel goed: Ik ga zwemmen in Bacardi Lemon.

Wat wilde je later worden?
Rechercheur! Ik ben dol op speuren en dingen oplossen.

Een kop koffie drink je met?
Dat is een makkie! Met niemand minder dan wereldkampioen F1 – Max Verstappen natuurlijk! ?

Wat tovert een glimlach op jouw gezicht?
De lach van mijn kinderen! Onbetaalbaar.

“Working hard for something we don’t care about is called stress; working hard for something we love is called passion.” – Simon Sinek