Floor Sebregts

Floor Sebregts

floorsebregts@value9.nl

Must read, must listen of must see?
Net gestart in een nieuw boek uit mijn stapel ‘De Fontein’ van Els van Steijn. Op mijn stapel liggen ook nog: ‘De meeste mensen deugen’ van Rutger Bregman en Obama’s boek ‘Een beloofd land’.

Belangrijkste levensles?
“If you change the way you look at things, the things you look at change’ – Wayne Dyer.
Ofwel, wat er op je pad komt kun je niet altijd kiezen, wel hoe je ermee omgaat.

Wat doe je naast je werk?
Ik ben graag onder de mensen en vind het dan ook leuk om samen met vrienden en familie te eten en te borrelen of iets te ondernemen. Ook heb ik een voorliefde voor gezelschapsspellen. Heerlijk en leuk om te doen! Met jong en oud 🙂

Heb je een verborgen talent?
Ik denk dat niet veel mensen van me weten dat ik een vrij creatieve copy-cat ben. Ik vind het een uitdaging om zelf producten na te maken, van kledingkasten tot aan armbandjes, lampen of schilderijen.

Welk gerecht kook je het liefst?
Ik vind het het leukst om voor anderen te koken, dan maakt het me niet uit wat het is. Het beste ben ik denk ik in lekkere salades maken. Of bakken vind ik ook leuk.

Welk liedje zing je hardop mee?
Haha, ik probeer alles, maar als ik ergens slecht in ben is het wel ‘songtektsen onthouden’. Dus vaak eindigt het in een “Lalala”.

Wat wilde je later worden?
Juf en moeder. Moeder ben ik geworden, check! En juf.. 30 kinderen in een klas lijkt me intussen toch vrij heftig. Neemt niet weg dat ik kinderen fantastisch vind. Zo vrij, puur en onbevangen!

Een kop koffie drink je met?
Esther Perel. Ik luister wel eens naar haar podcasts waarin je een real-life coachsessie kunt volgen. Hoe zij mensen kan verbinden met zichzelf of juist met elkaar vind ik erg bijzonder.

Wat tovert een glimlach op jouw gezicht?
Het eerste dat ik in de ochtend hoor: “hop hop hop, paadje in alop”. Dat is mijn dochter die in de ochtend zingend ontwaakt. Meer heb je toch niet nodig…

‘If you change the way you look at things, the things you look at change’ – Wayne Dyer