Laura Verdouw

Laura Verdouw

lauraverdouw@value9.nl

Must read, must listen of must see?
Het boek Human design, de blauwdruk van je leven – van Sarah Leers. Het Human Design systeem geeft inzicht in jouw specifieke drijfveren, je talenten én je valkuilen. Dit heeft betrekking op alle vlakken in je leven: je werk, je relaties, je gezondheid en je geluk.

Belangrijkste levensles?
Stap vaker uit je comfortzone. Want persoonlijke groei vindt pas echt buiten je comfortzone plaats. Je ontdekt dingen, doet nieuwe ervaringen op, vergoot je kennis en je vaardigheden. Zoals Albert Einstein altijd zei:  “Als je blijft doen wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg”.

Wat doe je naast je werk?
Ik ben het liefst met mensen en krijg energie van samen (be)leven. Plezier maken, ontspannen en (bourgondisch) genieten! Momenteel volg ik ook een opleiding tot leefstijl- en vitaliteitscoach en ben een paar keer per week in de sportschool te vinden.

Heb je een verborgen talent?
Ik kan heel goed data onthouden, waardoor ik een soort wandelende agenda ben. Dit resulteert in dat ik vaak hoor dat ik attent ben ”dat je dat onthouden hebt!”

Welk gerecht kook je het liefst?
Ik ben niet zo’n keukenprinses. Samen koken in de rol van souschef vind ik wel leuk. Liever zorg ik voor de mooi gedekte tafel, inclusief kaarsjes en een lekker muziekje.

Welk liedje zing je hardop mee?
Après-ski liedjes en dan het liefst na een skitour in een berghut of bar!

Wat wilde je later worden?
Ik wilde in een hotel werken, stewardess of (ski)lerares worden. Ik had een bijbaan in een hotel, maar verder dan wat bekenden begeleiden op de skipiste is het nooit gekomen 😉

Een kop koffie drink je met?
Mag het ook thee zijn?;-) Dit kunnen heel veel mensen zijn, bekend en onbekend! Ik luister, observeer en word graag geïnspireerd door en meegenomen in andermans verhalen.

Wat tovert een glimlach op jouw gezicht?
Liefde tussen mensen, de glimlach van iemand anders, kleine geniet momentjes en dierbare herinneringen.

”If you always do what you always did, you will always get what you always got”