Nanne-Marijn Mook

Nanne-Marijn Mook

Nanne-marijnmook@value9.nl

Must read, must listen of must see?
Het boek ‘De Vaderfactor’. Een boek dat mij inzicht gaf in de invloed van mijn vader op mijn ontwikkeling en de manier waarop ik kracht kan ontlenen uit deze vaderfactor.

Belangrijkste levensles?
Na regen komt zonneschijn ?. Als ras-optimist heb ik geleerd dat het eigenlijk altijd goed komt. Daarnaast vind ik het inzicht dat je altijd een keuze hebt een mooie. Deze keuze bepaalt hoe je omgaat met een gebeurtenis – wat vervolgens jouw gedachten, gevoel en gedrag hierover beïnvloed.

Wat doe je naast je werk?
Ik probeer binnen ons grote gezin een sportieve levensstijl te combineren met een bourgondische levensstijl. Oftewel, wielrennen en cross-fit en ook gezellig borrelen en tafelen met vrienden en familie.

Heb je een verborgen talent?
Toevallig kreeg ik laatst het advies van een collega dat ik een goeie ‘voice acteur’ zou kunnen zijn. Dit vond ik een mooi compliment, blijkbaar heb ik daar een goeie stem voor.

Welk gerecht kook je het liefst?
Ik kan echt een hele lekkere low-carb vegetarische lasagne schotel maken, maar vind het ook heerlijk om een lange zomeravond te barbecueën.

Welk liedje zing je hardop mee?
In tegenstelling tot het voice acteur compliment hierboven denk ik niet dat je mee wilt luisteren als ik dat doe, haha! 😉 Ik kan wel heerlijk meezingen op ‘The Sound of Silence’, en dan de Henk Poort versie uit het TV programma ‘Beste Zangers’. Als je me hierop betrapt dan zit ik uitstekend in mijn vel.

Overigens, op een gezellig kroegavondje met vrienden doen de Hazes-hitjes het bij mij ook altijd goed.

Wat wilde je later worden?
Gymleraar en marinier. Ik wilde altijd graag fysiek bezig zijn. Uiteindelijk houd ik er nog steeds van om mezelf fysiek in te spannen, maar doe ik dat meer na mijn werk op bijvoorbeeld de racefiets.

Een kop koffie drink je met?
Sven Kramer. Zijn mentaliteit is echt een inspiratie voor me. Lijkt me leuk om daar eens met hem over te kletsen.

Wat tovert een glimlach op jouw gezicht?
Mijn vier lieve kinderen die stuk voor stuk dagelijks onbevangen en enthousiast het leven invliegen.

“People will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel.” (M. Angelou)