Wij hadden een leerzame dag en hebben met veel mensen kennis gemaakt. Ook hebben we gewerkt aan een eigen webpagina, een animatie en een social post voor Value9!

Value9 is een bedrijf van de moeder van Daantje (Renske). Dit bedrijf heeft 3 vakgebieden of expertises


  1. HR: Bij HR helpen ze mensen gedurende hun loopbaan. Met coaching en online testen. Ook doen ze dit binnen bedrijven die hun medewerkers willen trainen of teams willen begeleiden beter samen te werken.
  2. Communicatie: Dit onderdeel richt zich communicatiecampagnes. Bijvoorbeeld om mensen enthousiast te maken te starten met loopbaancoaching. Maar ook maken ze websites en social campagnes. Voor bijvoorbeeld Vakbond De Unie.
  3. Programma management: De mensen die hier werken zorgen ervoor dat alle projecten goed geregeld worden.
Waarom?

Wij hebben deze stage gekozen, omdat Renske (de moeder van Daantje) bij het bedrijf werkt. Zij is eindverantwoordelijk voor Value9 Branding + Activation, of beter gezegd het communicatie onderdeel. Het leek ons ook een heel leuk bedrijf en wat Value9 doet lijkt ons ook heel leuk. Wij zien delen van dit werk in onze toekomst. Wij vonden het een leuk idee om een dagje mee te mogen lopen met Value9. 

Wat?

Wij hebben bij het communicatie onderdeel meegelopen en hebben hier 4 leuke dingen gedaan. Het eerste wat we hebben gedaan is een rondleiding gekregen door het hele gebouw en de twee kantoren zelf. Het gebouw is een oud schoolgebouw. Het was vroeger de HTS en is voor een deel monumentaal. Ook hebben we kennisgemaakt met een aantal collega's:  Daan, Tom en Rins. Renske heeft na de rondleiding ons uitleg gegeven wat ze hier allemaal doen en hoe alles werkt bij Value9. Daarna zijn we aan de slag geweest met een landingspagina. We hebben in die pagina samen gewerkt met Daan. Na de lunch zijn wij bezig geweest met een animatie van ons zelf die hier stage komen lopen. Die mochten we posten op de instagram van Value9.

Check hier onze vlog!! Die hebben we gemaakt en mogen posten op de socials van Value9!! ->

Wie werken er bij

Branding+Activation?

Renske Onland & Ruth Leene:

Eindverantwoordelijk voor Communicatieonderdeel van Value9, genaamd Branding+Activation

Daan Feitz

Web en Content Creator

Tom Kaarsgaren

Social Content Creator

Rins Tiemersma

Online Marketeer

Martijn Thurkow

Copywriter

Huib Vermeulen

Sr. Marketeer / Projectleider

Wij hebben een hele leuke dag gehad. Veel mensen gesproken en leren kennen. Het is leuk en leerzaam om te zien wat iedereen doet. We mochten ook echt dingen maken zoals deze webpagina en ook een post voor op Instagram die ze ook echt gepubliceerd hebben! Wij hebben daar een filmpje voor gemaakt. Iedereen was heel aardig en Daan en Tom hebben ons veel uitgelegd over socialmedia en websites bouwen. Ook kregen we een hele lekkere lunch: Friet met een snack :-).