PROGRAMMAMANAGER REGIONALE MOBILITEITSTEAM

Wil jij de regie voeren over de Value9 dienstverlening voor verschillende regionale mobiliteitsteams? En zo een belangrijke bijdrage leveren aan een gezonde en stevige arbeidsmarkt in Nederland? Dan ben jij onze programmamanager

Wat ga je doen?

Bij Value9 werken we voor toonaangevende organisaties aan verschillende werkgevers- en arbeidsmarktvraagstukken. Hierdoor zijn we ook partner voor 15 regionale mobiliteitsteams (RMT’s). Deze teams zijn op initiatief van o.a. ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) en vakorganisatie De Unie opgezet om mensen zoveel mogelijk van ‘werk naar werk’ te begeleiden. Als programmamanager ben jij verantwoordelijk voor de Value9 dienstverlening (loopbaan coaching en training) in deze regionale teams: zowel op inhoud, team en budget. Je gaat hierbij altijd voor de verbinding: zowel met je team van +/- 15 coaches, het ministerie SZW, de regionale mobiliteitsteams als met de andere expertises van Value9!

Wat neem je mee?


 • Je bent een ervaren projectmanager en gewend aan verschillende stakeholders.
 • Je hebt natuurlijk leiderschap: je kunt besluiten nemen, een team bouwen en onze dienstverlening uitbreiden.
 • Je bent gedreven en zoekt graag pro-actief naar de juiste oplossing. En naar nieuwe kansen.
 • Vrolijk, enthousiast, eigenzinnig, inspirerend? Je zit in ieder geval boordevol karakter!
 • Je bent beschikbaar voor 32-40 uur.

Wat krijg je van ons?


 • De kans en vrijheid om jouw stempel te drukken op de dienstverlening van Value9. Direct en in de toekomst.
 • Maandelijks salaris. Ergens tussen de €5.250 en €6.350 euro gebaseerd op je kennis en ervaring.
 • Een laptop en telefoon behoren tot je standaard uitrusting.
 • De vrijheid om flexibel te werken, al vinden we het erg fijn om regelmatig je gezicht op kantoor te zien!
 • Goede open werksfeer, diverse sprankelende collega’s met verschillende expertises die elkaar opzoeken en staan voor verbinding en direct resultaat.
 • Nog veel meer, maar daar vertellen we je in een persoonlijk gesprek graag verder over!

Wij zijn Value9

Sparkling tot make change happen. Dat is ons motto. En zo werken we bij Value9 ook. Met een positieve blik en oplossingsgericht gaan we aan de slag met organisatieveranderingen en werkgeversvraagstukken voor verschillende opdrachtgevers. Als collega’s met expertise van HR, communicatie en programmamanagement staan we klaar voor de klant en voor elkaar. We verkopen geen dure verhalen, maar wel een pragmatische aanpak. Een die activeert. En met een glimlach gaan we voor net dat beetje extra. The spark of joy die onze projecten doen slagen!

Eerst informeel kennismaken? Graag zelfs! 

Geïnteresseerd geraakt? Bel, app of mail Lara Martens: 06-3165 2166 of laramartens@value9.nl. Zij vertelt je graag meer. Of kom een keer langs op ons kantoor in Utrecht. Dan krijg jij pas echt een beter beeld van ons bedrijf, de mensen die er werken en de opdrachten die wij doen.